Tja

Jag lever - jag skriver bara sällan, förlåt. Det har gått ett halvår. Jag bor inte längre i Malmö. Jag jobbar inte på CDON och jag sitter knappt vid datorn utom på arbetstid. Jag hinner surfa hela internet tre gånger om på en arbetsdag så det är inte lika lockande när jag kommer hem längre. Jag kan inte prata svenska längre utan blandar det hejvilt med danska och jag skriver fortare på engelska än svenska. Mitt liv är annorlunda mot var det var förut.
Som person är jag densamma. Jag lyssnar på samma musik och gillar samma filmer. Jag gillar sommaren och kan vara djävligt snäll. Jag har skaffat mig en Joel och festar inte i samma utsträckning som tidigare. Jag går inte lika ofta på krogen och klubbar. Jag sitter hellre hemma eller på någon pub och tar ett glas vin. Jag har börjat diska, tvätta och städa. Jag tror att jag har mognat litegrann. Inte min personlighet men jag har börjat ta mer ansvar - det ni!

Ikväll är ett undantag, jag har ätit, skitit i att diska. Mitt rum ser ut som jag vet inte vad och jag var tvungen att köpa nya underkläder idag för att jag inte tvättat på ett tag. Nu ska jag och Linda smita iväg och ta ett glas vin.

Jag lovar att återkomma!

Er Jenny

PS. Stephen Speaks - Out of my league (musik gillar jag fortfarande)

RSS 2.0