Ipod Nano - lagg

Jag har en vit ipod nano. När jag skulle kuta till bussen imorse hade min vita ipod nano bestämt sig för att fastna på att jag kunde "remove the connection" eller någonting sådant. Problemet var bara att det inte fanns någon connection till någonting. Jag var nära på att dö. Eller i varje fall kasta min kära i golvet i ett raseriutbrott. På jobbet tänkte jag att mina tekniska kollegor skulle hjälpa mig, kunde någon det? -Nej!
När jag, efter en hård arbetsdag, kom hem testade jag att koppla den till datorn för att sedan ta loss den, precis som den angav att man kunde. Då detta inte heller fungerade började jag leta kvitton och garantier, jag trodde att slutet var nära och grät inombords. Men ack, tänkte jag, jag borde googla det. Så jag googlade "ipod nano lagg". Tydligen är jag inte den enda som upplevt detta problem. På någon jättenörd-sida hittade jag tipset att hålla inne centerknappen och menyknappen samidigt. Otålig som jag var slängde jag mig på ipoden och tryckte för fulla muggar...ingenting. Aggresiviteten spirade i mitt sinne, jag tänkte "NU FAN SKA DET FUNKA!!!" Så jag tryckte igen, hårt och överlänge. Mycket riktigt fungerade det. Ipoden stängde av sig och när jag satte på den igen fungerade det. Jag är lycklig.

/J

Ingen potträning?



/M

Flipendo

Jag vet inte vilken bubbla jag har levt i de senaste året. Det slog mig när jag pratade med Sofia här om dagen att det är Harry Potter premiär ikväll. Då andra filmen kom satt jag och Ulrika och kollade på premiären. Jag hade ett datorspel och köpte till och med en hyfsat nördig tilläggsbok. Sen växte jag, började gymnasiet och Harry försvann ur mitt liv. Tredje och halva fjärde filmen har jag sett men läsandet har fallit i glömska. På gymnasiet har jag inte hunnit läsa frivillgt över huvud taget (bortsett från förra sommaren när jag plöjde Gömda, Asyl och Mias hemlighet). Annars har jag läst En dåres försvarstal, Svindlande höjder och Hundra år av ensamhet. Bra böcker allihopa men idag insåg jag att jag inte ens läst femte Harry Potter-boken och började panikläsa. Jag hade ju den hemma och allt, nu har jag läst 3 sidor - sen orkade jag inte mer.

Avada kedavra!

Då var det dags igen för Harry Potter och Fenixordern att dyka upp på bioduken. Filmen har fått blandad kritik bland media och för min del ser jag fram emot boken, som tävlar med boken innan om förstaplatsen. Det mest intressanta förutom själva handlingens framställande kanske är Evanna Lynchs tolkning av Luna Lovegood? Ikväll 20:45 är det dags för mig att se filmen, en kortfattad recension kommer säkert. : )

image19

/M

Kanske, men jag vet bäst!

Eftersom Martin redan gjort vår blogg till en modeblogg (ja, ännu en, som om det inte fanns nog) så får jag försöka hålla det på den lite mer mänskliga nivån. Det vill säga MUSIK! Njut av Jason Mraz nedan och kom gärna med musiktips själva.
Hur som helst så måste jag klippa mig och stilla mitt shoppingbegär. Allt jag gör är att jobba...
/J

Oh bella luna


Jag känner att det är dags för att dela med mig av dagens njutning! /J

Where?! WHERE?!

image18

/M

My true way to deal was to vanish.

Precis som Martin har jag en egen blogg (se listan till höger). Dock skriver jag knappast mer där än här. Jag har blivit lat och ångestdrabbad. Det blir mer och mer efter varje dag som går, enda sedan jag tog studenten. Jag knegar på jobbet, räknar ner timmarna tills jag får gå hem. Sen funderar jag, vad fan ska jag göra med mitt liv det här året. Johan tycker att jag borde söka in på någon stuntkurs i Lund, bara för att få leva lite studentliv. Å andra sidan ska jag leva studentliv i fem år därefter. Problemet är väl mest att jag inte vet vad jag vill. Det finns så många valmöjligheter och jag kan inte bestämma mig. Fan!

Igår bakade jag en övernajs citronkaka med passionsfruktsås. Kan uppdatera med en bild och eventuellt recept om ett tag. Nu ska jag göra mig redo att möta dagen!

/J

Gram design

Jag är så seg på att skriva, både på min egen blogg och på den här. Fast på den här bloggen sviker jag ju Jenny om jag inte skriver och på den andra bara mig själv, så då kändes det självklart att skriva på den andra. :)

Dagarna på sommarlovet går långsamt fram och fylls med socialisering av olika slag. Mycket trevligt med andra ord.
Häromdagen var jag och shoppade med min kära flickvän och köpte ett par Gram-skor på 60% rea. 370 kronor för dem var rena fyndet.

image15
/M

RSS 2.0