Gammal, men ack så rolig.



/M

It was cold

Okej, nedanstående framtidsplan har redan skitigt sig...Eller, snarare förskjutits eftersom både jag och mitt resesällskap ska jobba fram till december. Om vi inte kommer iväg då kommer jag att gråta.

Idag när jag skulle hem från en lång arbetsdag spöregnade det. Jag hade paraply men det hjälpte bannemig inte alls. När jag kom till bussen såg det ut som jag badat i en vattenpöl.

Ikväll är det slapptajm som gäller. Jag ska nog se ett par avsnitt grey's och sova tidigt. Martin är kassast på att uppdatera!

/J


Release me

Igår bestämde jag mig.
London ska bli av. Det ska inte bli ett av alla projekt som bara rinner ut i sanden, nej i augusti eller allra senast september ska vi vara i det Förenade riket. Jag insåg också att det är en hel del att kolla upp och fixa innan. Man kan få många tips och hitta bostad/jobb på nedanstående hemsida:
http://www.londonsvenskar.com/

Sommaren fram till det ska gå ut på jobb. Jag ska slita röven av mig på CDON och förhoppningsvis också på sjukhuset som vikarie. Eftersom jag jobbat där innan jag hamnade på CDON så har jag lite humm om vad det handlar om, dock har hela journalsystemet blivit elektroniskt så det blir väl till att lära mig ytterliggare ett datorprogram. Jag borde vara teknisk vid det här laget, men icke.

Idag ska jag in och kolla på Pirates... med småknattarna.

/J

Hello hello

Jag har en veckas ledighet innan slitet på cdon börjar. Min plan var att ligga och glassa hela veckan och bygga upp en snygg solbränna. När jag, för tio minuter sedan, vaknade kunde jag höra hur det ösregnade utomhus. JAg blir så besviken. Dagen kommer istället gå till att jaga bort småbröderna från WoW och spela själv. Ja, igår blev jag officiellt en nörd.

/J

I'm blind and waiting for you

Goo goo dolls är tillbaka i playlisten. För er som inte känner till detta band så kolla genast upp "Big machine" det ger dig en mjukstart, och till alla er som tror er veta vad goo goo dolls går ut på genom att ha hört "iris" lyssna vidare...Det finns bättre låtar.

/J

You were never really ever there at all

Martin har lämnat mig för Gävle. Där ska han besöka sin farfar och bada med sin syster och hennes kompis. Eh, jag är hemma. Vädret är kasst vilket suger eftersom jag hade tänkt spendera all min lediga tid innan jag börjar att jobba med att ligga vid poolen och jäsa. Nu får jag sitta inne och ha tråkigt istället. Studenttiden har kommit och passerat. Det var så sjukt roligt! Jag skulle kunna tänka mig att ta studenten igen nästa år också. Fast då har jag kompisar som går ut så jag kan fira med dom, utan betygsångest. Räknade förövrigt ut mitt snitt igår 18,4. Har man inte 20,0 är man ändå körd, jag kan inte bli någonting.

/J

Död och rutten fisk

Jenny blir dödad av sin mamma!

/M

Studenttider

Jag ber om ursäkt för taskig uppdatering men det är massor av studentfirande nu. Jag sitter och letar efter filmen som vi fick se på studentbalen igår, på youtube, men utan resultat. Den är från våra utsparkslekar och är bland de bästa filmer jag har sett. Speciellt den delen när Björn slänger ner mig i luftpoolen i fontänen på Gustav Adolfs Torg och jag kravlar mig upp för att sparka vatten på honom utan resultat. Balen blev jättelyckad. Alla som jag snackat med tyckte det var roligt. Idag är jag trött som jag vet inte vad, jag gick upp klockan halv 10 för att gå till jobbet. Det var illa, men jag var inte så bakis, lite lagom sådär. I jämförelse med efter Borgars student var det ingenting. På tisdag tar jag studenten!

/J

RSS 2.0